IntegratieFP Integratie: Voorbij pakstations, dozen en verpakkingsmateriaal.

Het is onze taak om u een totaal verpakkingsconcept aan te bieden dat verder gaat dan alleen het leveren van rollen folie en de bijbehorende inflator. Wij leveren innovatieve oplossingen die u in staat stellen zich volledig te richten op uw verpakkingsproces.

Ons doel is om uw lijnefficiëntie te verbeteren vanuit ergonomische, flexibel en kosteneffectief oogpunt om zo tot oplossingen voor elke beschermende verpakking te komen. Hierbij maakt het niet uit of u nu vijf of 5.000 dozen per dag verzend. Hiervoor biedt FP een groot scala aan accessoires aan ter verdere verbetering van de handling van onze verpakkingsoplossingen. Naast onze standaard accessoires die off-the-shelf beschikbaar zijn, bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen aan. Van eenvoudige aanpassingen en standaard accessoires tot volledige op maat gemaakte Automatic Delivery Systems (ADS): onze ingenieurs vinden altijd een passende oplossing voor uw interne aanlevering van verpakkingsmateriaal.

Het maakt niet uit of u nu 5 of 5.000 dozen per dag verzend, FP biedt een breed scala van oplossingen ter verbetering van:

  • Ergonomie
  • Productie
  • Kosten
  • Productiviteit
  • Efficiëncy
FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer