>Organisatie >Introductie

IntroductieFP International is wereldleider in het produceren van innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen en -systemen.
FP INTERNATIONAL is de Europese marktleider op het gebied van luchtkussens.

FP INTERNATIONAL staat voor PRODUCT,
INTEGRATIE en SERVICE

› PRODUCTEN : "Kwaliteit is een proces zonder einde dat ernaar streeft om de verwachtingen van klanten te overtreffen!"

De bescherming van producten tijdens transport naar de eindgebruiker is essentieel voor het behouden van de lange termijn reputatie van onze klanten.
FP International, uitvinder van FLO-PAK loosefill opvulmateriaal, biedt een uitgebreide reeks van duurzame beschermende verpakkingsapplicaties aan die ontworpen zijn om uw producten te beschermen tijdens transport en opslag. Wij streven voortdurend naar een hoge productkwaliteit om zo aan de steeds veranderende marktbehoeften te kunnen voldoen.

› INTEGRATIE : Het is van vitaal belang om automatische toevoersystemen te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden in het bestaande logistieke proces van onze klanten!

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van systemen die onze klanten on-demand voorzien van verpakkingsmaterialen direct aan de productielijn. Deze systemen variëren van eenvoudige accessoires tot op maat gemaakte state-of-the-art oplossingen. Onze expertise ligt in het feit dat wij goed luisteren naar de behoeften van onze klanten en gezamenlijk tot een passende oplossingen te komen.

› SERVICE : Wij zijn daar waar u ons nodig heeft!

Wij streven ernaar dat onze klanten 7 dagen per week operationeel kunnen zijn. Om dit te bereiken, leveren wij kwalitatief hoogwaardige materialen, betrouwbare apparatuur en eerste klas "after sales service". Mochten er toch problemen zijn met een van onze producten, ongeacht de tijd van het jaar, dan streven wij ernaar om het probleem snel aan te pakken. FP International's 2/48 regel betekent dat u in minder dan 2 uur in contact bent met onze Field Service Coördinator en het probleem binnen 48 uur is opgelost.FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer