ProductenMINI PAK’R : Kleine gebruikers

MINI PAK’R : Slimme en veelzijdige oplossing voor kleine gebruikers.


De MINI PAK’R is een klein, gemakkelijk te gebruiken systeem dat luchtkussens op aanvraag produceert. U kunt kiezen uit 5 verschillende luchtkussentypes die elk hun eigen applicatie hebben: het opvullen van lege ruimtes, omwikkelen, tussenlaag, hoekbescherming of een top-laag.Voordelen van de MINI PAK’R

  • Compact en lichtgewicht:   LxBxH = 36 x 33 x 28cm, gewicht: 6kg
  • Plug & Play: RFID technologie voor eenvoudig gebruik. De correcte machine-instellingen worden automatisch geselecteerd.
  • Veelzijdig: Een machine voor 5 verschillende type luchtkussens. Van opvulmateriaal tot beschermende verpakking.
  • Allemaal geschikt voor kleine industriële toepassingen.

> ”Ik ben eigenaar van een webwinkel die klassiek speelgoed aan verzamelaars verkoopt. Momenteel verstuur ik ongeveer 20 dozen per week en ben ik op zoek naar beschermend verpakkingsmateriaal om mijn producten te omwikkelen maar ook om het speelgoed vast te zetten in dozen zodat het niet meer kan bewegen of verschuiven. Ik werk vanuit thuis en heb niet genoeg ruimte om noppenfolie op te slaan.”

Onze MINI PAK’R is een van de kleinste machines op de markt waardoor de machine op bijna elke gewenste plek geplaatst kan worden. Hij is erg makkelijk in het gebruik; deze machine is perfect voor startende ondernemers of bedrijven die maar een kleine aantal pakketten versturen. De MINI PAK’R kan 5 verschillende soorten luchtkussens opblazen waardoor u de configuratie kan kiezen die het beste bij u past!
FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer