Integrated Systems van FP International | FP INternationnal
> News > Integrated Systems van FP International

Integrated Systems van FP International


12/17/2014

Het Integrated Systems-team van FP International: John Kruts, Mark Goebel, Michel Hoogeveen, Marco Berendsen en Ton Berkvens
Het Integrated Systems-team van FP International: John Kruts, Mark Goebel, Michel Hoogeveen, Marco Berendsen en Ton Berkvens
Integrated Systems van FP International
Maatwerkoplossing in zes weken

Elk bedrijf is anders. Zo ook de klanten van FP International. Verschillende bedrijven vragen om verschillende verpakkingsoplossingen. FP’s Integrated Systems-team (voorheen ADS) biedt maatwerkoplossingen voor verpakkingsproblemen. Zij integreren de luchtkussensystemen op de pakplaats van de klant met modules als klapsystemen, luchtkanalen, silo’s en machines.

Sneller werken
De concurrenten bieden vaak standaardoplossingen. FP International daarentegen integreert het verpakkingssysteem in de bestaande situatie van de klant. Michel Hoogeveen (projectmanager): “FP systemen staan vaak op de paktafel waardoor we het compact houden. Datgene wat ons echt onderscheidt zijn de klantspecifieke systemen, zoals gekleurde silo’s met eigen logo. Het Integrated Systems-team van FP International verplaatst zich in de verpakker. Het gaat erom het de verpakker zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Ergonomie is daarbij erg belangrijk. Een goed ingerichte paktafel kan ziekteverzuim voorkomen of beperken. Het systeem wordt zo ingericht dat het past binnen de reikwijdte van de arm. Daardoor is de inpakker weer sneller en die snelheid is weer winst voor de klant.

Een goed geolied werkproces
Het Integrated Systems-team gaat samen met een sales collega naar de klant. Daar luisteren ze goed naar de wensen. Holger Gierke (Accountmanager): “Doordat onze klanten en het zeer professionele team nauw samenwerken, krijgen ze een compleet advies met betrekking tot de inrichting van de werkplek of de installatie van de pakplaats.” Het team meet alles op bij de klant, bedenkt een oplossing en geeft deze weer in een 3D-tekening. Alles wordt inclusief montage berekend. Na akkoord van de klant volgt de oplevering na circa zes weken. Het team werkt door heel Europa en bestaat uit vijf personen: drie monteurs en twee projectmanagers. Ton Berkvens (projectmanager): “We moeten strak plannen om alles voor elkaar te krijgen. Deadlines volgen elkaar snel op. Wij verwachten de huidige stijgende lijn door te kunnen zetten in de toekomst.”

FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer