MINI PAK'R Top Fill Solution | FP INternationnal
> News > MINI PAK'R Top Fill Solution

MINI PAK'R Top Fill Solution


11/7/2016

MINI PAK'R Top Fill Solution
MINI PAK'R Top Fill Solution
Wij kunnen u met trots mededelen dat FP International’s succesvolle MINI PAK’R Top Fill nu een standaardaccessoire is! Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2016. Hierdoor is een snellere plaatsing van onze oplossing mogelijk, zoals gevraagd werd door onze klanten.

Deze uit voorraad leverbare oplossing is bijzonder geschikt om ruimte te besparen rond verpakkingsstations. De industriële MINI PAK'R machine staat op een hoog platform en voert de luchtkussens direct aan de silo toe, zonder gebruik te maken van kanalen.

Voordelen van Top Fill voor onze klanten:

● Ergonomisch: Er wordt geen gebruik meer gemaakt van kanalen, zodat de verpakkers geen last meer hebben van het geluid van de blazer. Dit systeem draagt ook bij tot een ergonomisch juiste positie van uw werknemers, waardoor het zorgt voor minder letsel.
● Flexibele oplossing: De silo van de Top Fill heeft diverse openingen die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt door meerdere gebruikers.
● Ruimtebesparing: De Top Fill kan direct tegen de muur, verpakkingstafel of transportband worden geplaatst hetgeen werkruimte bespaart.

Datasheet: https://fpintl.box.com/s/qnsfwpkb13xf5qkxxbpjg0c5wr8yac30

Deze oplossing verschilt niet veel van de reeds bekende Top Fill systemen op de markt. De gestandaardiseerde oplossing wordt geleverd met vaste technische eigenschappen:

• Silo verkrijgbaar in de 2 meest populaire afmetingen:
- Klein: 780x580x1050 mm
- Groot: 780x1180x1050 mm
• De Top Fill kan op 2 manieren worden geïnstalleerd: vastgezet bovenop verpakkingstafels of geplaatst op een frame om vrijstaand te worden gebruikt bijvoorbeeld naast een verpakkingstafel of boven een transportband.
• De gestandaardiseerde Top Fill oplossing is beschikbaar voor de industriële MINI PAK'R.
• De silo's hebben aan elke zijde meerdere openingen (links- en rechtshandig) voor ideale en ergonomische uitname van kussens
• Een sensor bovenop de silo automatiseert de productie van de luchtkussens
• Bevat een hefboomsysteem om de machine naar beneden te klappen voor een eenvoudige, ergonomische vervanging van de rol
• De eenheid bevat een machinebevestigingsplaat met snelsluitsysteem voor eenvoudige installatie.
• CE-gecertificeerd

Wat houdt standaardisatie in?

Klanten kunnen bijzonder snel worden voorzien van een uit voorraad leverbare FP International oplossing. Het installatieproces wordt 75% korter - dit was voorheen 6 tot 8 weken. Nu in minder dan 10 werkdagen na bestelling! We hebben een grotere pool aan technici geschoold en uitgerust om deze accessoire in korte tijd in te plannen en te installeren.


FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer