Pregis voltooit overname van FP International | FP INternationnal
> News > Pregis voltooit overname van FP International

Pregis voltooit overname van FP International


7/30/2018

PREGIS EN FP INTERNATIONAL SAMEN STERKER
PREGIS EN FP INTERNATIONAL SAMEN STERKER
“Pregis en FP International zullen nu verder gaan als één bedrijf. Dit zal ons gecombineerde klantenbestand ten goede komen door goede uiteenlopende oplossingen en een versnelde productontwikkeling te bieden en vooral om tegemoet te komen aan de groeiende verzendingseisen van de e-commercemarkt. Dit versterkt ook aanzienlijk de geografische positie van Pregis binnen internationale markten, ter ondersteuning van onze wereldwijde groeistrategie”, aldus Kevin Baudhuin, voorzitter en CEO.

FP International biedt al 50 jaar een breed scala aan beschermende verpakkingsoplossingen. Bekende merken zijn onder andere MINI PAK’R®, PRO PAK’R® en POWER PAK’R®. De overname omvat vijf productievestigingen, twee in de Verenigde Staten, een in Duitsland, een in Frankrijk en een in Nederland, ondersteund door 360 werknemers. Pregis wil verder gaan met de productie op deze locaties.

FP International is het zesde bedrijf dat Pregis in de afgelopen vier jaar heeft overgenomen onder leiding van Olympus Partners. De andere vijf bedrijven zijn Rex Performance Products, Sharp Packaging, het 3M Company’s PolyMask in beschermende folies, Easypack, dat beschermende verpakkingssystemen op papierbasis maakt en Eagle Film Extruders.

Over Pregis
Pregis LLC is een klantgerichte leverancier van innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen, installatiesystemen en oppervlaktebescherming. Het is een materiaalneutraal bedrijf dat er met zijn klanten aan werkt om de juiste oplossing te vinden voor hun zakelijke uitdagingen. Pregis bedient een breed scala aan consumentensegmenten en industriële marktsegmenten, waaronder voedingsmiddelen, farmaceutische producten, gezondheidszorg, medische hulpmiddelen, landbouw, e-commerce, detailhandel, automobielindustrie, transport, meubels, elektronica, bouw, constructie en leger/ruimtevaart. Voor meer informatie zie: www.pregis.com.

Over FP International
FP International begon vijf decennia geleden min of meer bij toeval met een lading afgedankte rietjes. Nu is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldleider van innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen en systemen. Inmiddels opereert FP International, algemeen erkend vanwege zijn geavanceerde productontwerp, klantgerichte cultuur en zijn baanbrekende technologie, op drie continenten en biedt oplossingen voor verpakkingsmaterialen voor een breed scala van industrieën, van auto's tot speelgoed. Voor meer informatie zie: www.fpintl.com, www.minipakr.com.

FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer