Supplier of the Year Award voor FP International | FP INternationnal
> News > Supplier of the Year Award voor FP International

Supplier of the Year Award voor FP International


4/17/2015

De delegatie van FP International nam trots de prijs in ontvangst
De delegatie van FP International nam trots de prijs in ontvangst
Supplier of the Year Award voor FP International

FP International heeft de ‘Supplier of the Year Award 2014' van Antalis Verpackungen GmbH gewonnen. De prijs onderschrijft de duurzame samenwerking tussen FP International en zijn gewaardeerde handelaar Antalis Verpackungen.

Tassilo Steinbach (Managing Director Antalis Verpackungen GmbH) en Martin Schwandt (Purchasing Director Antalis Verpackungen GmbH) gaven een toespraak die de prestaties van het partnerschap, dat begon in 2012, benadrukte. Speciale aandacht ging uit naar de ervaren sfeer van open en eerlijke communicatie. Evenals FP’s bereidheid tot het introduceren van nieuwe technologieën, zoals speciale apps voor de iPad. De mogelijkheid om door heel Europa te leveren en onze niet aflatende steun tijdens projecten, zoals twee key user events. Die ook hebben bijgedragen aan het ontvangen van deze award.

De Supplier of the Year Award wordt jaarlijks door Antalis Verpackungen toegekend aan één van zijn leveranciers op basis van de criteria: beste support, beste logistiek, beste verpakkings know-how en beste samenwerking. De delegatie van FP International nam trots de prijs in ontvangst, een mooie waardering voor onze inspanningen.

FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer