ProductenNOVUS : Multifunctioneel

NOVUS: Multifunctionele luchtkussenmachine


De NOVUS luchtkussenmachine is de ideale machine voor klanten die grote hoeveelheden pakketten op een hoog tempo versturen. Het kan de traditionele verpakkingsmaterialen zoals papier, “foam-in-place” of noppenfolie vervangen. Door het gebruik van een interne luchtbron engeconfigureerde folie kan de machine op elk gewenste locatie luchtkussens op aanvraag produceren; van hoge snelheid in-lijn pakstations tot kleine paktafels. Verschillende accessoires vergroten het gebruiksgemak van dit unieke luchtkussensysteem!Voordelen van de NOVUS

  • Veelzijdig:  : Een machine voor 4 verschillende soorten luchtkussens. Van omwikkelen, hoekbescherming, opvullen, blokkeren en vastzetten of als tussenlaag.
  • Eenvoudig te gebruiken: Plaats een rol op de machine en druk op de start knop om verpakkingsmateriaal te produceren, waar en wanneer u het nodig heeft.
  • Superieure bescherming: Unieke air-transfer technologie voor een superieure bescherming van uw producten.
  • Efficiënt en kostenbesparend: Geen grote opslagruimte nodig: een pallet folie staat gelijk aan het volume van een vrachtwagen vol met noppenfolie. Geen transport en verplaatsing van zware bundels.
  • Milieuvriendelijk: NOVUS luchtkussens bestaan voor 98% uit lucht. Slechts 2% van het verpakkingsvolume is restafval. Minder gewicht, minder transportkosten en vermindering van de ecologische voetafdruk.

PILLOW PAK’R : Maak je eigen beschermend verpakkingsmateriaal
Met de PILLOW PAK’R luchtkussenmachine kunt u geld en ruimte besparen door het elimineren van tijdrovende noppenfolie handling, transport en opslagkosten. In tegenstelling tot traditioneel verpakkingsmateriaal, biedt PILLOW PAK folie veel betere schokdempende eigenschappen aan door de air-transfer technologie. PILLOW PAK is een goed alternatief om uw grote/brede producten om te wikkelen.


Voordelen van de PILLOW PAK’R

  • Ruimte besparing: vermindert de hoeveelheid ruimte die nodig is in het magazijn om het traditionele verpakkingsmateriaal op te slaan, omdat u nu folie kunt produceren pas dan als dat nodig is. 48 Rollen (2 paletten) PILLOW PAK folie staan gelijk aan een vrachtwagen vol met noppenfolie.
  • Schadevermindering: Unieke air-transfer technologie verbetert de schokdempende eigenschap: PILLOW PAK folie laat de lucht tussen de cellen bewegen en verplaatsen waardoor er een superieure bescherming ontstaat.
  • Gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te bedienen: materiaal maken waar en wanneer u het nodig heeft.
  • Kostenbesparend: Vermindert over-verpakking. De 26 mm hoge PILLOW PAK folie verminderd het aantal omwentelingen en biedt dezelfde schok dempende bescherming.
  • Milieuvriendelijk: Minder transport nodig dan normale noppenfolie doordat 2 pallets (48 rollen) van PILLOW PAK folie gelijk zijn aan 1 vrachtwagen gevuld met noppenfolie.

> « Als fabrikant van wenskaarten heb ik een veelzijdige verpakkingsoplossing nodig aangezien mijn producten verschillen in grootte. Ik doe momenteel veel aan opvullen maar af en toe wikkel ik ook beschermend verpakking materiaal om mijn producten. We verzenden grote hoeveelheiden dozen op een hoog tempo, daarom zoek ik een oplossing die compatibel aan onze werkwijze is.”

De NOVUS machine is ideaal voor zendingen met een hoog tempo. Het NOVUS systeem is makkelijk in gebruik en biedt meerdere verpakkingsoplossingen tegelijk aan. De machine kan vier verschillende soorten luchtkussens opblazen met toepassingen zoals omwikkelen, hoekbescherming, opvullen, tussenlagen, fixeren en blokkeren.
FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer