ProductenPOWER PAK'R : Grootverbruikers


POWER PAK’R: Voor grote klanten
De POWER PAK’R is speciaal ontworpen voor klanten die veel pakketten per dag verzenden en derhalve een grote hoeveelheid aan beschermend verpakkingsmateriaal benodigen.
Ultieme bescherming: Air-transfer technologie voor superieure bescherming tijdens opslag en transport.


Voordelen van de POWER PAK’R

  • Veelzijdigheid: biedt een variëteit aan folieconfiguraties voor iedere klantbehoefte: van vierkante luchtkussens om holle ruimtes in een pakket op te vullen tot brede luchtkussenfolies die het verpakte voorwerp omwikkelen.
  • Uniek in gebruikersgemak: Makkelijk te bedienen en eenvoudige rolwissel.
  • Universeel design: : Door de modulaire systeemopbouw van de POWER PAK’R kan de luchtkussenmachine steeds worden aangepast aan veranderingen in het arbeidsproces zonder afbreuk te doen aan efficiency.

Makkelijke integratie: Een machine kan meerdere verpakkingsstations bedienen, het design is speciaal afgestemd op het Automatic Delivery System (ADS).


>”Als hoofd van een logistiek centrum ben ik gestart met het automatiseren van mijn verpakkingslijnen. We verpakken meer dan 3000 dozen per dag en ik zou graag een betrouwbare oplossing willen vinden om mijn producten te beschermen. Onze producten zijn van verschillende groottes en hebben ook verschillende soorten van bescherming nodig.”

De POWER PAK’R is de machine waar u naar op zoek bent. Perfect voor grote klanten die een machine in hun ADS systeem willen integreren en tegelijkertijd meerdere pakstations bedient. Zelfs als u verschillende soorten producten heeft, de machine loopt op diverse type luchtkussens waardoor u in alle verpakkingsbehoeftes wordt voorzien.FP INTERNATIONAL Kies oplossing logo CentralWeb BtoB performance Ervaar meer